صدای و سیمای عزیز؛ نفرت پراکنی ممنوع!
ویدیوی وایرال شده اخیر در مورد اظهارات یک مجری صدا و سیما در مورد تعداد هواداران تیم های ایرانی، مصداق بارز نفرت پراکنی بود!
به گزارش "ورزش آذربایجان"، موضوع ارتباط صداوسیما با باشگاه تراکتور در سالهای اخیر همواره محل بحث و حواشی بوده است. برخی مجریان این سازمان، خواسته یا ناخواسته، با اهداف مختلف یا حتی بهدلیل دیدگاههای شخصی، نسبت به تیم سرخپوشان آذربایجانی برخوردهایی جنجالی و نامهربانانه داشتهاند. در فصل جاری لیگ، با انتقال سه بازیکن از پرسپولیس به تراکتور و صدرنشینی این تیم، این برخوردها ابعاد تازهای یافته است.
در ماجرای پرونده علیرضا بیرانوند، دروازهبان تراکتور و پرسپولیس، برخی مجریان تلویزیونی نقش مدافع سرخهای پایتخت را ایفا کردند. به تازگی نیز ، ویدئویی از یکی از مجریان تلویزیونی بهطور گسترده منتشر شد که از سبک و لحن گفتارش، چیزی جز نفرتپراکنی علیه تراکتور برداشت نمیشد. این رویکرد، ذهن هواداران تراکتور را به یاد اظهارات اخیر عبدالرضا علیزاده، سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه انداخت که گفته بود: "آنها میخواهند ما را از ایران جدا کنند."
لحن این مجری صداوسیما در تمجید از دو تیم پایتخت به گونهای بود که گویی تراکتور نه تنها بخشی از فوتبال ایران نیست، بلکه دشمنی با ایران دارد. او بی هیچ توضیح و صحبتی، خیلی کوتاه نیش خود را زد و با لذت از آن رد شد؛ غافل از اینکه پیروز نشده بلکه باخت بدی داده است!
برای سنجش میزان هواداران تیمها، معیارهای مختلفی وجود دارد که تنها محدود به شبکههای اجتماعی نیست. حضور پرشمار هواداران تراکتور در ورزشگاهها، آمار منتشرشده توسط سایتهای معتبر بینالمللی مانند AFC، و مستندات دیگر نشاندهنده محبوبیت این تیم در سطح آسیا است. بااینحال، هدف از ارائه این آمارها، تنها یادآوری به مجریانی است که تلاش دارند نظرات شخصی یا دستورگرفتهشده خود را به بینندگان تحمیل کنند.
یکی دیگر از اشتباهات بارز این مجری تلویزیونی، معرفی محمدرضا زنوزی بهعنوان مدیرعامل باشگاه تراکتور بود. این در حالی است که زنوزی، مالک باشگاه تراکتور است و چنین اشتباهی، میزان ناآگاهی و سطح پایین اطلاعات این مجری را نشان میدهد.
با توجه به حمله انتقادی اخیر مالک تراکتور به برخی مجریان صداوسیما، احتمالاً در آینده نزدیک شاهد واکنشهای بیشتر از سوی این مجریان و افزایش حواشی علیه تیم صدرنشین لیگ برتر خواهیم بود. این رویکرد، برخلاف اصل ۱۷۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است که بر رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور در رسانههای ملی تأکید دارد.
کد خبر 3974